Història del Blog

Aquest blog neix amb les ganes d'apropar la nostra revista als usuaris de les noves tecnologies així com per a ampliar els seus continguts. Com bé sabem, en els temps que corren, poder tenir informació actual i de primera mà en tot moment té una gran importància i la nostra revista no ha volgut ser menys. Esperem que els continguts que aquí trobareu seran del vostre interès així com també esperem la vostra participació, afegint comentaris, suggeriments o altres coses que us vingui de gust. Nosaltres estarem encantats de publicar-los sempre i quan es respecti a les persones i tinguin un interès general.

miércoles, 13 de abril de 2011

Consell de Redacció

El Consell de redacció d'el9gaià ja té la revista de primavera 2011 enllestida, el passat diumenge dia 10 hi va haver una reunió on es va presentar la revista acabada i on es va comentar els possibles articles i entrevistes que poden aparèixer en el proper número.
Com ja sabeu dins de la nostra tasca de divulgació de les nostres festes, costums i activitats d'entitats, també volem fer una tasca d'investigació històrica. Això ens ha portat a diverses idees per a començar un nou reportatge, en concret estem mirant de saber més sobre la construcció del sindicat del vi amb els seus problemes de finançament i entrebancs de tota mena, a la història de la fundació de l'equip de futbol de la Nou.
A part d'això seguirem fent la nostra tasca com a periodistes del nostre poble i al mateix temps recull d'articles d'interès divers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario