Història del Blog

Aquest blog neix amb les ganes d'apropar la nostra revista als usuaris de les noves tecnologies així com per a ampliar els seus continguts. Com bé sabem, en els temps que corren, poder tenir informació actual i de primera mà en tot moment té una gran importància i la nostra revista no ha volgut ser menys. Esperem que els continguts que aquí trobareu seran del vostre interès així com també esperem la vostra participació, afegint comentaris, suggeriments o altres coses que us vingui de gust. Nosaltres estarem encantats de publicar-los sempre i quan es respecti a les persones i tinguin un interès general.

miércoles, 3 de agosto de 2011

Tarraco Romana

Les vegades que he somiat a recorrer la Tarraco romana de la ma d'un expert, doncs no es el mateix passejar-te per les muralles sol que de la ma d'un historiador com el Jordi Rius explicant com feien arribar les pedres per construir la muralla i al mateix temps endisar-te en la llegenda de Romul i remol, la intensitat de les seves històries et sumergeixen en elles d'una manera molt especial.
Primer vam començar el recorregut per la muralla tot i passant per les torres de defensa amb les seves sageteres i les obertures preparades per tirar aigua bullint, no oli com diu la llegenda, vosaltres fèieu que en aquell temps la gent faria malbé el seu oli per tirar-lo al enemic? Doncs no, aigua que era mes barata. Després del nostre pas per davant de l'anticatalanisme escorxador ens disposem a baixar fins a la Catedral, ara sabem com diferenciar el gòtic del romànic pels tipus de voltes o pels tipus d'arcs, senzill però efectiu, acabat en punxa o punt rodó. També sabem mes dels antics frares i bisbes de l'a època, podien tenir fills!!, fins que un iluminat ho va prohibir, així es podien dedicar a cos i anima als fidels!.
A la propera revista tindrem aquesta crònica i mes fotos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario